Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1648
Название: | Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла |
Авторы: | Ольшанський, О. І. |
Ключевые слова: | Сири розсільні моцарелла технологічний процес технологічна експертиза хіміко-технологічний контроль безпечність показники якості |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Ольшанський, О. І. Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. І. Ольшанський ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 65 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В літературно-теоретичній частині розглянуто особливості та сучасні технології виробництва розсільних сирів моцарелла. В технологічній частині наведена характеристика основної та допоміжної сировини, запропонована технологія, обрано обладнання та розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані технологічні розрахунки. Обґрунтована необхідність проведення хіміко-технологічного контролю, складена його поопераційна схема. Ідентифіковано небезпечні чинники та проведено аналіз ризиків при виробництві розсільного сиру моцарелла, визначено критичні контрольні точки. Розроблено план НАССР. Проведено дослідження пакування, маркування та органолептичних показників якості зразків сиру моцарелла. Розглянуто шкідливі та небезпечні виробничі фактори. Наведена їх характеристика та заходи, які направлені на зниження їх впливу на працюючих. Зроблено висновки по роботі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1648 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ольшанський О. І. Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла.pdf | 593.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.