Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1650
Название: | Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної |
Авторы: | Шарков, О. Е. |
Ключевые слова: | Халва ванільна якість безпечність технологічна експертиза асортимент піноутворювач органолептичні показники |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Шарков, О. Е. Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. Е. Шарков ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 92с. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено технологічну експертизу халви соняшникової ванільної торгових марок: «Zolotoi vek», «1», «Seed’Welth» та «Хіт Продукт». Проаналізовано асортимент та технології виробництва халви соняшникової ванільної. Запропоновано технологічну схему виробництва халви, підібрано обладнання для даного процесу, проведено технологічні розрахунки сировини та допоміжних матеріалів. Визначено критичні контрольні точки під час виробництва халви соняшникової ванільної на стадіях охолодження та вимішування халви, розроблено елементи плану НАССР. Проведено аналіз маркування та органолептичне дослідження зразків халви соняшникової ванільної різних торгових марок. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1650 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шарков О. Е. Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної.pdf | 530.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.