Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1817
Назва: | Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності сиру твердого функціонального призначення |
Автори: | Бабенко, Б. Д. |
Ключові слова: | Технологія твердий сир Гауда функціональне призначення |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Бабенко, Б. Д. Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності сиру твердого функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Б. Д. Бабенко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 82 с. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано технологічну схему виробництва твердого сиру; підібрано обладнання для одержання голландського сиру Гауда; розроблено схему хіміко-технологічного контролю виробництва. Проведено ідентифікацію небезпечних чинників під час виробництва твердого сиру, виявлено критичні контрольні точки процесу, розроблено план НАССР. Проведено оцінку пакування та маркування зразків голландського сиру Гауда різних марок: сир Гауда ТМ «Комо» (Україна), сир Гауда ТМ «Serenada» (Польща), сир Гауда ТМ «SOT» (Польща). Пошкодження та дефектів тари в зразках не виявлено. В результаті проведення органолептичної оцінки досліджуваних зразків твердого сиру Гауда встановлено, що всі зразки мають відмінні органолептичні характеристики. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1817 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бабенко Б. Д. Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності сиру твердого функціонального призначення.pdf | 165.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.