Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1818
Название: | Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій |
Авторы: | Євенко, Г. А. |
Ключевые слова: | Купажування олії купажовані органолептичні показники фізико-хімічні показники жирнокислотний склад залишкова кількість пестицидів кваліметрична експертиза комплексний показник якості |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Євенко, Г. А. Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Г. А. Євенко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В роботі проведено аналіз ринку купажованих олій в Україні та вимог щодо якості та безпеки купажованої рослинної олії. Розроблено алгоритм технологічної експертизи купажованих рослинних олій відповідно до законодавчих вимог та загальну схему комплексної експертизи купажованої олії. Розроблено загальну схему отримання купажованих рослинних олій, апаратурно-технологічну схема отримання двокомпонентних купажованих рослинних олій, схему технохімічного контролю та основні процедури технохімічного контролю процесу купажування. Проведено дослідження маркування, органолептичних та основних фізико-хімічних показників 3 зразків соняшниково-оливкового міксу різних торгових марок, які реалізуються в Україні. Проведено аналіз жирнокислотного складу та залишкових кількостей пестицидів в зразках купажованої олії. Проведено кваліметричну експертизу зразків та визначено комплексний показник якості зразків купажованої олії за допомогою адитивної моделі комплексної оцінки. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1818 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Євенко Г. А. Дослідження особливостей технологічної експертизи купажованих рослинних олій .pdf | 562.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.