Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1819
Назва: Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності функціональних напоїв на основі купажування соків
Автори: Загляда, О. В.
Ключові слова: Сокові напої
морквяний сік
обліпиха
брусниця
технологія
контроль виробництва
якість
безпечність
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Загляда, О. В. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності функціональних напоїв на основі купажування соків : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Загляда ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 84 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано сучасний ринок функціональних напоїв та визначено напрямки розвитку харчової промисловості в наведеній галузі. Розглянута доцільність купажування соків для збагачення їх нутрієнтного складу та отримання напою з лікувально-профілактичними властивостями. В методичній частині наведено методики визначення органолептичних та фізико-хімічних показників якості сокових напоїв. Обґрунтована технологія купажування соків, здійснено вибір обладнання, виконано продуктові розрахунки. Складено схему хіміко-технологічного контролю виробництва. Розглянуто обов’язкові програми-передумови та розроблено план НАССР виробництва купажованих соків. В експериментальній частині розроблено рецептуру функціональних напоїв на основі морквяного соку. Проведено органолептичні дослідження та балова оцінка якості отриманих зразків. Проаналізовано умови праці при виробництві сокової продукції та запропоновано заходи щодо усунення шкідливих та небезпечних виробничих факторів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1819
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.