Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820
Title: Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення
Authors: Захарчук, Л. Р.
Keywords: Функціональні продукти
майонез
жирно-кислотний склад
технологічний процес
безпечність
показники якості
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Захарчук, Л. Р. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Р. Захарчук ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 84 с.
Abstract: В літературній частині проведено аналіз ринку функціональних продуктів та визначено принципи їх створення. Доведена доцільність розробки інноваційних продуктів функціонального призначення на основі майонезу. В методичній частині наведено методики органолептичного та фізико-хімічного визначення показників якості майонезу. Обґрунтована технологія виробництва майонезу періодичним способом, обрано обладнання, розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані продуктові розрахунки. Запропонована схема хіміко-технологічного контролю. Розроблено програми-передумови та план НАССР. В експериментальній частині запропонована рецептура та досліджено органолептичні показники зразків майонезу. Проведена їх бальна оцінка. Виконано аналіз потенційних шкідливих та небезпечних факторів при виробництві майонезу та запропоновано заходи з їх усунення.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.