Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820
Title: | Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення |
Authors: | Захарчук, Л. Р. |
Keywords: | Функціональні продукти майонез жирно-кислотний склад технологічний процес безпечність показники якості |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНТУ |
Citation: | Захарчук, Л. Р. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Р. Захарчук ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 84 с. |
Abstract: | В літературній частині проведено аналіз ринку функціональних продуктів та визначено принципи їх створення. Доведена доцільність розробки інноваційних продуктів функціонального призначення на основі майонезу. В методичній частині наведено методики органолептичного та фізико-хімічного визначення показників якості майонезу. Обґрунтована технологія виробництва майонезу періодичним способом, обрано обладнання, розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані продуктові розрахунки. Запропонована схема хіміко-технологічного контролю. Розроблено програми-передумови та план НАССР. В експериментальній частині запропонована рецептура та досліджено органолептичні показники зразків майонезу. Проведена їх бальна оцінка. Виконано аналіз потенційних шкідливих та небезпечних факторів при виробництві майонезу та запропоновано заходи з їх усунення. |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820 |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Захарчук Л. Р. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.