Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820
Назва: Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення
Автори: Захарчук, Л. Р.
Ключові слова: Функціональні продукти
майонез
жирно-кислотний склад
технологічний процес
безпечність
показники якості
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Захарчук, Л. Р. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Р. Захарчук ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 84 с.
Короткий огляд (реферат): В літературній частині проведено аналіз ринку функціональних продуктів та визначено принципи їх створення. Доведена доцільність розробки інноваційних продуктів функціонального призначення на основі майонезу. В методичній частині наведено методики органолептичного та фізико-хімічного визначення показників якості майонезу. Обґрунтована технологія виробництва майонезу періодичним способом, обрано обладнання, розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані продуктові розрахунки. Запропонована схема хіміко-технологічного контролю. Розроблено програми-передумови та план НАССР. В експериментальній частині запропонована рецептура та досліджено органолептичні показники зразків майонезу. Проведена їх бальна оцінка. Виконано аналіз потенційних шкідливих та небезпечних факторів при виробництві майонезу та запропоновано заходи з їх усунення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.