Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1821
Title: | Технологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошна |
Authors: | Ковальова, Д. Д. |
Keywords: | Технологічна експертиза оцінка якості борошняні кондитерські вироби галети волоські горіхи план НАССР |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНТУ |
Citation: | Ковальова, Д. Д. Технологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошна : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. Д. Ковальова ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 95 с. |
Abstract: | В роботі описано та проаналізовано виробництво борошняних кондитерських виробів, наведено визначення функціональних та оздоровчих продуктів, описані сучасні способи виробництва галет із суміші борошна з додаванням волоських горіхів, а також визначено етапи технологічної експертизи. Розроблена технологічна та апаратурно-технологічна схеми виробництва галет із суміші цільнозернового та гречаного борошна з додаванням волоських горіхів, встановлено критичну контрольну точку – випікання, виявлені небезпечні чинники виробництва (фізичні, хімічні та біологічні) та складений план НАССР. В експериментальній частині розроблено рецептуру та проведено технологічну експертизу та оцінку якості чотирьох зразків галетного печива при різному співвідношенні суміші цільнозернового та гречаного борошна із додаванням волоських горіхів. Визначено шкідливі та небезпечні фактори, що можуть виникнути на робочому місці лаборанта виробничої лабораторії. Запропоновані методи їх усунення або зниження рівня небезпечного впливу. |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1821 |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ковальова Д. Д. Технологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошна.pdf | 188.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.