Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1821
Назва: | Технологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошна |
Автори: | Ковальова, Д. Д. |
Ключові слова: | Технологічна експертиза оцінка якості борошняні кондитерські вироби галети волоські горіхи план НАССР |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Ковальова, Д. Д. Технологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошна : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. Д. Ковальова ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 95 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі описано та проаналізовано виробництво борошняних кондитерських виробів, наведено визначення функціональних та оздоровчих продуктів, описані сучасні способи виробництва галет із суміші борошна з додаванням волоських горіхів, а також визначено етапи технологічної експертизи. Розроблена технологічна та апаратурно-технологічна схеми виробництва галет із суміші цільнозернового та гречаного борошна з додаванням волоських горіхів, встановлено критичну контрольну точку – випікання, виявлені небезпечні чинники виробництва (фізичні, хімічні та біологічні) та складений план НАССР. В експериментальній частині розроблено рецептуру та проведено технологічну експертизу та оцінку якості чотирьох зразків галетного печива при різному співвідношенні суміші цільнозернового та гречаного борошна із додаванням волоських горіхів. Визначено шкідливі та небезпечні фактори, що можуть виникнути на робочому місці лаборанта виробничої лабораторії. Запропоновані методи їх усунення або зниження рівня небезпечного впливу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1821 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковальова Д. Д. Технологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошна.pdf | 188.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.