Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1823
Назва: | Технологічна експертиза та оцінка якості крафтових хлібобулочних виробів |
Автори: | Красний, Д. М. |
Ключові слова: | Булочні вироби крафтові технології порошок кореню імбиру цедра лимону |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Красний, Д. М. Технологічна експертиза та оцінка якості крафтових хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. М. Красний ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 94 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі обґрунтовано використання у виробництві булочних і здобних виробів ефірних олій, а також плодів які їх містять у великій кількості. Запропоновано ввести до тіста порошок кореню імбиру і шкірку плодів цитрусових (цедра лимону, апельсину). Запропонована рецептура крафтових булочних виробів, розроблена технологічна схема виготовлення булочки з імбиром і лимонною цедрою однофазним безопарним способом за прискореною технологією, апаратурно-технологічна схема виробництва в мініпекарні, проведено розрахунок виходу булочних виробів і пофазна рецептура приготування тіста безопарним способом. Наведено хіміко-технологічний контроль виробництва здобних булочок. Встановлені програми-передумови для крафтових пекарень та проведено розробку системи НАССР для крафтових виробництв. В експериментальній частині проведено дослідження впливу додавання порошку із кореню імбиру і цедри лимону на технологічний процес і якість крафтових булочних виробів. Проведено аналіз умов праці на крафтовому пекарському виробництві, наведено шкідливі та небезпечні фактори виробничого процесу. Розроблено інструкцію з охорони праці на робочому місці тістоміса. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1823 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Красний Д. М. Технологічна експертиза та оцінка якості крафтових хлібобулочних виробів .pdf | 198.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.