Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1825
Название: | Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності чорного чаю з бергамотом |
Авторы: | Мігдаль, Ю. С. |
Ключевые слова: | Чай чорний байховий ароматизатор бергамот технологія експертиза контроль якість безпека |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Мігдаль, Ю. С. Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності чорного чаю з бергамотом : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Ю. С. Мігдаль ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 81 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено оцінку якості чаю чорного з ароматизатором бергамот наступних торгових марок: МОНОМАХ Earl Grey, Gr@ce! «Граф Грей», AHMAD TEA Earl Grey. Встановлено, що всі зразки чаю містять на етикетках необхідну інформацію, передбачену вимогами законодавства стосовно маркування. За органолептичними показниками досліджувані зразки відповідають вимогам нормативної документації. За результатами бального оцінювання зразків чорного чаю з ароматизатором бергамот найвищий бал отримав чай AHMAD TEA Earl Grey, який набрав 4,5 балів, оскільки мав ніжний аромат, приємний з терпкістю смак, помірне насичення цитрусових нот. Чай Gr@ce! «Граф Грей» набрав найменшу кількість балів внаслідок недостатньо вираженого аромату бергамоту, мав смак середньої терпкості та недостатньо інтенсивний і насичений колір. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1825 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мігдаль Ю. С. Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності чорного чаю з бергамотом.pdf | 780.72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.