Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1827
Назва: Удосконалення рецептури та оцінювання якості і безпечності безалкогольних кавових напоїв
Автори: Пузік, Д. В.
Ключові слова: Безалкогольний кавовий напій
вода
цукор
цукровий сироп
пастеризація
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Пузік, Д. В. Удосконалення рецептури та оцінювання якості і безпечності безалкогольних кавових напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. В. Пузік ; наук. керівник доц., д-р техн. наук О. Я. Семешко. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі удосконалено рецептуру безалкогольного кавового напою та здійснено оцінювання його якості для виробництва високоякісного та безпечного продукту. Розглянуто сучасний стан ринку виробництва безалкогольних напоїв в Україні, проведено аналіз асортименту безалкогольних напоїв на вітчизняному ринку. Удосконалено рецептуру безалкогольного кавового напою для виробництва на підприємствах галузі на основі органолептичних показників якості готового напою. Розроблено оптимальну технологічну схему безалкогольного кавового напою потужністю 1000 дал, виконано технологічні розрахунки необхідної сировини, зроблено підбір та розраховано кількість технологічного обладнання. Проведено ідентифікацію та аналіз небезпечних чинників виробництва безалкогольного кавового напою, у результаті чого виявлено критичні контрольні точки – фільтрування води та пастеризацію напою, встановлено їх граничні значення та методи коригування. Розроблено план НАССР для виробництва безалкогольного кавового напою. Представлено заходи, що забезпечують збереження здоров’я та життя працівників виробництв безалкогольних напоїв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1827
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.