Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1829
Название: | Удосконалення рецептури і оцінювання якості пісочного печива із використанням продуктів переробки цикорію |
Авторы: | Стовбовенко, Є. М. |
Ключевые слова: | Борошняні кондитерські вироби пісочне печиво корінь цикорію інулін технологічна схема органолептичні показники фізико-хімічні властивості план НАССР |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Стовбовенко, Є. М. Удосконалення рецептури і оцінювання якості пісочного печива із використанням продуктів переробки цикорію : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Є. М. Стовбовенко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 78 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В роботі обґрунтовано перспективи використання інуліновмісної сировини у виробництві борошняних кондитерських виробів. Введення у рецептуру здобного печива продуктів переробки цикорію, а саме порошку кореня цикорію та інуліну, виділеного з цикорію, дозволить збагатити хімічний склад пісочного печива за рахунок підвищення вмісту цінних харчових волокон. Визначено вплив досліджуваних продуктів переробки цикорію на органолептичні та фізико-хімічні показники якості готового продукту і виділено найкращі зразки із вмістом кореня цикорію та інуліном у кількості 5% і 10% від маси борошна відповідно. Запропоновано технологічну та апаратурну схеми виробництва здобного пісочно-виїмного печива із застосуванням продуктів переробки цикорію. Проведено розрахунок сировини і наведено дві уніфіковані рецептури пісочного печива із вмістом кореня цикорію та інуліном. Розроблено план управління безпечністю печива і визначено дві ключові контрольні точки, пов’язані зі стадіями випікання тістових заготовок та охолодження готового печива. Для кожної ККТ встановлено граничні значення, процедури моніторингу та коригувальні дії. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1829 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стовбовенко Є. М. Удосконалення рецептури і оцінювання якості пісочного печива із використанням продуктів переробки цикорію.pdf | 189.95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.