Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904
Title: Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку
Authors: Колечко, К. О.
Keywords: Збагачений напій
томатний сік
сік селери
сік паприки
рецептура
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Колечко, К. О. Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. О. Колечко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 71 с.
Abstract: У роботі використовується новітня маловідходна та ресурсозберігаюча технологія переробки томатів. Спроектована технологічна лінія повністю автоматизована і автоматично підтримує технічні параметри на рівні, що гарантує високу якість і поживну цінність готової продукції. Сучасне обладнання використовується практично на всіх етапах консервування, що дозволяє зменшити споживання електроенергії та води, знизити частку відходів виробництва, скоротити матеріальні витрати та час приготування.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.