Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904| Назва: | Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку | 
| Автори: | Колечко, К. О. | 
| Ключові слова: | Збагачений напій томатний сік сік селери сік паприки рецептура  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | ХНТУ | 
| Бібліографічний опис: | Колечко, К. О. Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. О. Колечко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 71 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | У роботі використовується новітня маловідходна та ресурсозберігаюча технологія переробки томатів. Спроектована технологічна лінія повністю автоматизована і автоматично підтримує технічні параметри на рівні, що гарантує високу якість і поживну цінність готової продукції. Сучасне обладнання використовується практично на всіх етапах консервування, що дозволяє зменшити споживання електроенергії та води, знизити частку відходів виробництва, скоротити матеріальні витрати та час приготування. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904 | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Колечко К. О. Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку.pdf | 800.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.