Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1907
Title: | Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатні |
Authors: | Максимюк, П. С. |
Keywords: | Чатні гарбуз цибуля місцева сировина уварювання закуска до м’яса |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНТУ |
Citation: | Максимюк, П. С. Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатні : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. С. Максимюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 69 с. |
Abstract: | Дана тема досліджень є актуальною, ще й тому, що сьогодні перед харчовими системами стоїть завдання не лише забезпечувати населення калорійними продуктами, які задовольняють енергетичні потреби, але й збагачувати їх функціональними інгредієнтами для боротьби з прихованим голодом та покращення харчування. Ще у 2019 році в Європейському Союзі в рамках Європейського зеленого курсу (European Green Deal) було заявлено про перехід до більш здорового, справедливого та екологічно чистого харчування. Основні положення і результати роботи були представлені на V Міжнародній науковій конференції «Інновації та науковий потенціал світу», яка відбулася 25 жовтня 2024 р., м. Умань, Україна (опубліковані в збірнику матеріалів наукової конференції). |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1907 |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Максимюк П. С. Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатні.pdf | 698.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.