Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1907
Назва: Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатні
Автори: Максимюк, П. С.
Ключові слова: Чатні
гарбуз
цибуля
місцева сировина
уварювання
закуска до м’яса
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Максимюк, П. С. Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатні : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. С. Максимюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 69 с.
Короткий огляд (реферат): Дана тема досліджень є актуальною, ще й тому, що сьогодні перед харчовими системами стоїть завдання не лише забезпечувати населення калорійними продуктами, які задовольняють енергетичні потреби, але й збагачувати їх функціональними інгредієнтами для боротьби з прихованим голодом та покращення харчування. Ще у 2019 році в Європейському Союзі в рамках Європейського зеленого курсу (European Green Deal) було заявлено про перехід до більш здорового, справедливого та екологічно чистого харчування. Основні положення і результати роботи були представлені на V Міжнародній науковій конференції «Інновації та науковий потенціал світу», яка відбулася 25 жовтня 2024 р., м. Умань, Україна (опубліковані в збірнику матеріалів наукової конференції).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1907
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.