Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1909
Title: Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого
Authors: Олійник, П. С.
Keywords: Технологія
процес
яблучний сік
освітлення
пектиновий розчин
харчова цінність
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Олійник, П. С. Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. С. Олійник ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 85 с.
Abstract: Метою цієї роботи є удосконалення технологічної схеми виробництва яблучного соку освітленого шляхом додавання пектинового розчину, який отримують з відходів яблучних вичавок після пресування.Об’єкт дослідження – технологічні схема виготовлення яблучного соку освітленого з додаванням пектинового розчину. Предмет дослідження – яблука сортів осіннього терміну дозрівання української селекції (Пепинка золотиста , Слава Переможцям ), яблучні вичавки, пектиновий розчин. В кваліфікаційній роботі магістра проаналізовано: аналіз потенціалу ринку яблук в Україні (оцінка сировинної бази) ; теоретико-методологічні підходи щодо дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва сокової продукції. Досліджено сучасні технології яблучного соку на основі наукових статей та проведено патентний пошук.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1909
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.