Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1909
Title: | Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого |
Authors: | Олійник, П. С. |
Keywords: | Технологія процес яблучний сік освітлення пектиновий розчин харчова цінність |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНТУ |
Citation: | Олійник, П. С. Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. С. Олійник ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 85 с. |
Abstract: | Метою цієї роботи є удосконалення технологічної схеми виробництва яблучного соку освітленого шляхом додавання пектинового розчину, який отримують з відходів яблучних вичавок після пресування.Об’єкт дослідження – технологічні схема виготовлення яблучного соку освітленого з додаванням пектинового розчину. Предмет дослідження – яблука сортів осіннього терміну дозрівання української селекції (Пепинка золотиста , Слава Переможцям ), яблучні вичавки, пектиновий розчин. В кваліфікаційній роботі магістра проаналізовано: аналіз потенціалу ринку яблук в Україні (оцінка сировинної бази) ; теоретико-методологічні підходи щодо дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва сокової продукції. Досліджено сучасні технології яблучного соку на основі наукових статей та проведено патентний пошук. |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1909 |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Олійник П. С. Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого.pdf | 272.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.