Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1909
Назва: Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого
Автори: Олійник, П. С.
Ключові слова: Технологія
процес
яблучний сік
освітлення
пектиновий розчин
харчова цінність
Дата публікації: 2024
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Олійник, П. С. Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленого : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. С. Олійник ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 85 с.
Короткий огляд (реферат): Метою цієї роботи є удосконалення технологічної схеми виробництва яблучного соку освітленого шляхом додавання пектинового розчину, який отримують з відходів яблучних вичавок після пресування.Об’єкт дослідження – технологічні схема виготовлення яблучного соку освітленого з додаванням пектинового розчину. Предмет дослідження – яблука сортів осіннього терміну дозрівання української селекції (Пепинка золотиста , Слава Переможцям ), яблучні вичавки, пектиновий розчин. В кваліфікаційній роботі магістра проаналізовано: аналіз потенціалу ринку яблук в Україні (оцінка сировинної бази) ; теоретико-методологічні підходи щодо дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва сокової продукції. Досліджено сучасні технології яблучного соку на основі наукових статей та проведено патентний пошук.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1909
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.