Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910
Название: | Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів |
Авторы: | Осьмухіна, Т. Г. |
Ключевые слова: | Консерви овочі технологія стерилізація |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Осьмухіна, Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. Г. Осьмухіна ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 78 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів» і присвячена аналізу відомих способів виробництва закусочних консервів в технології виробництва овочевих консервів, виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва і пошуку способів розширення асортименту виробів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальної записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1910 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Осьмухіна Т. Г. Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробів.pdf | 306.7 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.