Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1911
Название: Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок
Авторы: Салюк, П. О.
Ключевые слова: Сухофрукти
фрукти
сушіння
технологія
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Салюк, П. О. Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. О. Салюк ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с.
Краткий осмотр (реферат): Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок» і присвячена аналізу відомих способів переробки рослинної сировини в технології виробництва сухофруктів та виявленню недоліків в організації та проведенні аналізів і контролюванні параметрів процесів виробництва харчової продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1911
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.