Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1911
Название: | Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок |
Авторы: | Салюк, П. О. |
Ключевые слова: | Сухофрукти фрукти сушіння технологія |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Салюк, П. О. Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. О. Салюк ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок» і присвячена аналізу відомих способів переробки рослинної сировини в технології виробництва сухофруктів та виявленню недоліків в організації та проведенні аналізів і контролюванні параметрів процесів виробництва харчової продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1911 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Салюк П. О. Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробок.pdf | 718.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.