Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1912
Название: Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів
Авторы: Серьогіна, К. В.
Ключевые слова: Сусло
органічні і неорганічні добавки
динаміка бродіння
вміст цукру
титрована кислотність
вміст спирту
сидрові матеріали
перегонка
плодові дистиляти
міцні напої
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Серьогіна, К. В. Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. В. Серьогіна ; наук. керівник проф., д-р техн. наук Т. О. Кузьміна. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 85 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі магістра проведені дослідження щодо удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртів. Розглянуто стан виробництва напоїв з плодових спиртів у світі. Проаналізовані сорти яблук для виробництва сидру та міцних напоїв. Проведено аналіз хімічного складу яблук. Розглянуті сучасні технології і обладнання переробки яблук з виробництвом сидрових матеріалів, плодових дистилятів і міцних напоїв. Дана характеристика сортів яблук, а також штамів дріжджів, що використовувались у дослідженнях. Описані методи досліджень і методика проведення експериментів. Проведені дослідження хімічного складу яблук описаних сортів. Досліджено динаміку бродіння, з використанням різних штамів дріжджів, а також різних органічних і неорганічних добавок. Проведені фізико-хімічні аналізи вмісту титрованих кислот, залишкового цукру і виходу спирту у отриманих сидрових матеріалах. Досліджено вихід спирту і склад дистиляту після перегонки сидрових матеріалів, а також склад витриманих спиртів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1912
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.