Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913
Название: Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією
Авторы: Солодун, С. В.
Ключевые слова: Конфітюр
цукор
джем
варення
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Солодун, С. В. Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. В. Солодун ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 73 с.
Краткий осмотр (реферат): Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією» і присвячена аналізу відомих способів переробки плодів в технології виробництва джемів, варення і конфітюру та виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва солодощів і пошуку способів переробки відходів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальнї записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.