Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913
Название: | Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією |
Авторы: | Солодун, С. В. |
Ключевые слова: | Конфітюр цукор джем варення |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Солодун, С. В. Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. В. Солодун ; наук. керівник проф., д-р техн. наук М. І. Валько. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 73 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Дана кваліфікаційна робота магістра виконана на тему: «Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією» і присвячена аналізу відомих способів переробки плодів в технології виробництва джемів, варення і конфітюру та виявленню недоліків в організації та проведенні виробництва солодощів і пошуку способів переробки відходів. Кваліфікаційна робота магістра виконана у вигляді пояснювальнї записки і складається з вступу, чотирьох розділів, висновків і додатків. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1913 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Солодун С. В. Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологією.pdf | 507.4 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.