Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1916
Название: | Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації |
Авторы: | Шкарбуль, К. В. |
Ключевые слова: | Гарбуз напій спосіб ферментація технологічна схема якість |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Шкарбуль, К. В. Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. В. Шкарбуль ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 68 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В кваліфікаційній роботі магістра розглянуто актуальні аспекти переробки гарбузових плодів. Мета дослідження — розроблення способу виробництва напою з гарбузових плодів методом ферментації для отримання готового продукту з високим вмістом біологічно активних речовин та високими якісними показниками. Ферментація знижує інсулінозалежний цукор, тому цей напій більше підходить для функціонального харчування ( хворими на діабет). Об'єкт дослідження є технологічна схема ферментованого напою з гарбузу. Предметом дослідження: сорт гарбуза Лель, робочі режими ферментації. В роботі проаналізовані сучасні проблеми перероблення гарбузових плодів в Україні. та визначено перспективні напрями. Обґрунтовано вибір сорту гарбуза Лель за фізико-хімічними показниками. Визначено вміст цукрів, вологи та каротину. Розроблена технологічна схема виготовлення напою ферментованого. Обґрунтовано вибір режимів процесу ферментація. Досліджено органолептична оцінка ферментованого напою на основі гарбуза. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1916 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шкарбуль К. В. Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації.pdf | 466.24 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.