Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1916
Название: Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації
Авторы: Шкарбуль, К. В.
Ключевые слова: Гарбуз
напій
спосіб
ферментація
технологічна схема
якість
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Шкарбуль, К. В. Розроблення способу виготовлення напою з гарбузу методом ферментації : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. В. Шкарбуль ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. В. Стоянова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 68 с.
Краткий осмотр (реферат): В кваліфікаційній роботі магістра розглянуто актуальні аспекти переробки гарбузових плодів. Мета дослідження — розроблення способу виробництва напою з гарбузових плодів методом ферментації для отримання готового продукту з високим вмістом біологічно активних речовин та високими якісними показниками. Ферментація знижує інсулінозалежний цукор, тому цей напій більше підходить для функціонального харчування ( хворими на діабет). Об'єкт дослідження є технологічна схема ферментованого напою з гарбузу. Предметом дослідження: сорт гарбуза Лель, робочі режими ферментації. В роботі проаналізовані сучасні проблеми перероблення гарбузових плодів в Україні. та визначено перспективні напрями. Обґрунтовано вибір сорту гарбуза Лель за фізико-хімічними показниками. Визначено вміст цукрів, вологи та каротину. Розроблена технологічна схема виготовлення напою ферментованого. Обґрунтовано вибір режимів процесу ферментація. Досліджено органолептична оцінка ферментованого напою на основі гарбуза.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1916
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.