Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
українська
English
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
DSpace at KNTU
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Статті
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-7 из 7.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Яловенко, К.О.
2017
Дослідження процесу екстракції природного пігменту хлорофілу і його похідних
Салєба, Л. В.
;
Салеба, Л. В.
;
Saleba, L. V.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Кондя, О. С.
2017
Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів
Салєба, Л. В.
;
Салеба, Л. В.
;
Saleba, L. V.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Куник, О. М.
2018
Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Сарібєкова, Д. Г.
2020
Дослідження впливу виду пакування на термін придатності питного пастеризованого молока
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Морозова, О.М.
;
Сарібєкова, Д.Г.
2016
Дослідження процесу екстрагування каротиноїдів
Салєба, Л. В.
;
Салеба, Л. В.
;
Saleba, L. V.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Куник, О. М.
;
Сарібеков, Г. С.
;
Микитенко, К. Є.
2016
ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Семешко, О. Я.
;
Сарібєкова, Ю. Г.
Просмотр
Автор
5
Сарібєкова, Д. Г.
4
Kunik, A.N.
4
Куник, А. Н.
4
Куник, О.М.
3
Saleba, L. V.
3
Салеба, Л. В.
3
Салєба, Л. В.
2
Куник, О. М.
1
Кондя, О. С.
1
Микитенко, К. Є.
.
дальше >
Тема
3
extraction
3
екстракція
3
экстракция
2
enzymatic browning
2
marinating
2
mushrooms
2
technological expertise
2
маринование
2
маринування
2
технологическая экспертиза
.
дальше >
по дате выпуска
2
2016
2
2017
2
2020
1
2018
Has File(s)
7
true