Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2111
Title: Підвищення конкурентоспроможності підприємства
Authors: Редькіна, М. Ю.
Keywords: Конкурентоспроможність
підприємства аграрного сектору
квіткова галузь
оцінка конкурентоспроможності підприємства
напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємства
Issue Date: 2025
Publisher: ХНТУ
Citation: Редькіна, М. Ю. Підвищення конкурентоспроможності підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. Ю. Редькіна ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Н. М. Олійник. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 74 с.
Abstract: В роботі розглянуто теоретичні засади дослідження конкурентоспроможності підприємства; проведено аналіз діяльності та виконано діагностику рівня конкурентоспроможності ФГ «Камелія-К»; визначено основні напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємств аграрного сектору в умовах війни.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2111
Appears in Collections:Спеціальність 051 Економіка



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.