Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2111
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності підприємства |
Автори: | Редькіна, М. Ю. |
Ключові слова: | Конкурентоспроможність підприємства аграрного сектору квіткова галузь оцінка конкурентоспроможності підприємства напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємства |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Редькіна, М. Ю. Підвищення конкурентоспроможності підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. Ю. Редькіна ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Н. М. Олійник. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 74 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розглянуто теоретичні засади дослідження конкурентоспроможності підприємства; проведено аналіз діяльності та виконано діагностику рівня конкурентоспроможності ФГ «Камелія-К»; визначено основні напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємств аграрного сектору в умовах війни. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2111 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 051 Економіка |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Редькіна М. Ю. Підвищення конкурентоспроможності підприємства.pdf | 491.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.