Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2111
Назва: Підвищення конкурентоспроможності підприємства
Автори: Редькіна, М. Ю.
Ключові слова: Конкурентоспроможність
підприємства аграрного сектору
квіткова галузь
оцінка конкурентоспроможності підприємства
напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємства
Дата публікації: 2025
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Редькіна, М. Ю. Підвищення конкурентоспроможності підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. Ю. Редькіна ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Н. М. Олійник. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 74 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуто теоретичні засади дослідження конкурентоспроможності підприємства; проведено аналіз діяльності та виконано діагностику рівня конкурентоспроможності ФГ «Камелія-К»; визначено основні напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємств аграрного сектору в умовах війни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2111
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 051 Економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Редькіна М. Ю. Підвищення конкурентоспроможності підприємства.pdf491.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.