Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/227
Название: Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих
Авторы: Яловенко, К.О.
Ключевые слова: гриби шампіньйони
маринування
стерилізація
технологічна експертиза
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Яловенко К. О. Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. О. Яловенко ; наук. керівник д.т.н., професор Сарібєкова Д.Г. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 68 с.
Краткий осмотр (реферат): Бакалаврська робота присвячена актуальній проблемі визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих. У роботі було виконано літературно-теоретичну та методичну частини, розділи з організації контролю якості продукції та охорони праці, на підставі результатів яких визначено показники якості та методи їх контролю для шампіньйонів консервованих та проведено технологічну експертизу трьох зразків шампіньйонів консервованих ТМ «Верес», ТМ «Своя лінія» та ТМ «De Lux».
Описание: кваліфікаційна робота бакалавр
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/227
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Яловенко К.О. 4БХП.pdf341.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.