Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/230
Назва: | Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв |
Автори: | Єщенко, К. О. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Єщенко К. О. Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Єщенко К. О. ; наук. керівник доц., к.т.н. Салєба Л. В. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 71 с. |
Короткий огляд (реферат): | В даній дипломній роботі зроблено літературно-теоретичний огляд основних характеристик безалкогольних напоїв та асортименту газованих безалкогольних напоїв. Проведено огляд сировини, з якої виготовляють газовані безалкогольні напої, та зроблено опис основних етапів виробництва. Розглянуто апаратурно-технологічна схема виробництва безалкогольних газованих напоїв. Перелічено органолептичні і фізико-хімічні показники, за якими оцінюють дані напої. Розглянуто державний стандарт органолептичних та фізико-хімічних показників. НАССР безалкогольних газованих напоїв. В експериментальній частині цієї роботи виконано експертизу якості п’яти зразків газованих безалкогольних напоїв за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Проведено порівняння отриманих результатів з державним стандартом України. |
Опис: | Кваліфікаційна робота бакалавра |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/230 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Єщенко К.О.,4БХП.pdf | 330.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.