Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/230
Title: Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв
Authors: Єщенко, К. О.
Issue Date: 2020
Publisher: ХНТУ
Citation: Єщенко К. О. Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Єщенко К. О. ; наук. керівник доц., к.т.н. Салєба Л. В. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 71 с.
Abstract: В даній дипломній роботі зроблено літературно-теоретичний огляд основних характеристик безалкогольних напоїв та асортименту газованих безалкогольних напоїв. Проведено огляд сировини, з якої виготовляють газовані безалкогольні напої, та зроблено опис основних етапів виробництва. Розглянуто апаратурно-технологічна схема виробництва безалкогольних газованих напоїв. Перелічено органолептичні і фізико-хімічні показники, за якими оцінюють дані напої. Розглянуто державний стандарт органолептичних та фізико-хімічних показників. НАССР безалкогольних газованих напоїв. В експериментальній частині цієї роботи виконано експертизу якості п’яти зразків газованих безалкогольних напоїв за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Проведено порівняння отриманих результатів з державним стандартом України.
Description: Кваліфікаційна робота бакалавра
URI: https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/230
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єщенко К.О.,4БХП.pdf330.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.