Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/231
Назва: Оцінка показників якості варених ковбасних виробів
Автори: Водяницька, З. М
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Водяницька З. М. Оцінка показників якості варених ковбасних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Єщенко К. О. ; наук. керівник ст. викладач Юрова Т. А. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 55 с.
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота бакалавра на тему: «Оцінка показників якості варених ковбасних виробів» виконана у відповідності до завдання та має практичне значення.У вступі наданий короткий опис продукту та фактори, які впливають на виробництво якісної та безпечної продукції.В літературній частині розглянуто проблематику сучасного виробництва варених ковбасних виробів в Україні та процес інтеграції наших виробників на світовий ринок. Наведен асортимент варених ковбасних виробів та способи їх фальсифікації.В технологічній частині представлений огляд сировини (основної та додаткової) та обгрунтована технологія виробництва варених ковбасних виробів. Розроблено технологічний контороль виробництва із зазначенням норм технологічного режиму. На основі аналізу наведеної технології розроблено план НАССР виробництва варених ковбасних виробів.В частині, присвяченій експертизі якості харчової продукції, наведені методики визначення нормуємих показників якості варених ковбасних виробів, проведені розрахунки.
Опис: кваліфікаційна робота бакалавра
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/231
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Водяницька З.М. 4БХП.pdf404.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.