Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/231
Title: Оцінка показників якості варених ковбасних виробів
Authors: Водяницька, З. М
Issue Date: 2020
Publisher: ХНТУ
Citation: Водяницька З. М. Оцінка показників якості варених ковбасних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Єщенко К. О. ; наук. керівник ст. викладач Юрова Т. А. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 55 с.
Abstract: Дипломна робота бакалавра на тему: «Оцінка показників якості варених ковбасних виробів» виконана у відповідності до завдання та має практичне значення.У вступі наданий короткий опис продукту та фактори, які впливають на виробництво якісної та безпечної продукції.В літературній частині розглянуто проблематику сучасного виробництва варених ковбасних виробів в Україні та процес інтеграції наших виробників на світовий ринок. Наведен асортимент варених ковбасних виробів та способи їх фальсифікації.В технологічній частині представлений огляд сировини (основної та додаткової) та обгрунтована технологія виробництва варених ковбасних виробів. Розроблено технологічний контороль виробництва із зазначенням норм технологічного режиму. На основі аналізу наведеної технології розроблено план НАССР виробництва варених ковбасних виробів.В частині, присвяченій експертизі якості харчової продукції, наведені методики визначення нормуємих показників якості варених ковбасних виробів, проведені розрахунки.
Description: кваліфікаційна робота бакалавра
URI: https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/231
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Водяницька З.М. 4БХП.pdf404.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.