Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/233
Title: Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва
Other Titles: Экспертная оценка качества соков и нектаров отечественного производства
Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production
Authors: Куник, О.М.
Куник, А. Н.
Kunik, A.N.
Сарібєкова, Д. Г.
Салєба, Л. В.
Куриленко, Т,
Keywords: сік
якість
експертиза
сок
качество
экспертиза
juice
quality
expertise
Issue Date: 2017
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя
Citation: Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова, Л. В. Салєба, Т. Куриленко // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали IV Міжнародної науково-технічної конференції, 11 – 12 жовтня 2017 р., м. Тернопіль. – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2017. – С. 30 – 31.
Series/Report no.: УДК 664.863;
Abstract: Українська мова Мета роботи полягала у проведенні експертної оцінки соків та нектарів українського виробництва. Експертна оцінка за органолептичними (зовнішній вигляд, смак та аромат) та фізико-хімічними (вміст вітаміну С, титрована кислотність) показниками була проведена студентами групи 3БХП напряму підготовки 6.051702 – технологічна експертиза та безпека харчової продукції Херсонського національного технічного університету. Російська мова Цель работы заключалась в проведении экспертной оценки соков и нектаров украинского производства. Экспертная оценка по органолептическим (внешний вид, вкус и аромат) и физико-химическим (содержание витамина С, титруемая кислотность) показателям была проведена студентами группы 3БХП направления подготовки 6.051702 – технологическая экспертиза и безопасность пищевой продукции Херсонского национального технического университета. Англійська мова The purpose of the work was to conduct an expert assessment of Ukrainian juices and nectars. An expert assessment on organoleptic (appearance, taste and aroma) and physicochemical (vitamin C content, titratable acidity) indicators was carried out by students of the 3BHP group of training area 6.051702 - technological expertise and food safety of the Kherson National Technical University.
URI: https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/233
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.