Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/233
Назва: Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва
Інші назви: Экспертная оценка качества соков и нектаров отечественного производства
Expert assessment of quality of juice and nectars of domestic production
Автори: Куник, О.М.
Куник, А. Н.
Kunik, A.N.
Сарібєкова, Д. Г.
Салєба, Л. В.
Куриленко, Т,
Ключові слова: сік
якість
експертиза
сок
качество
экспертиза
juice
quality
expertise
Дата публікації: 2017
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя
Бібліографічний опис: Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова, Л. В. Салєба, Т. Куриленко // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали IV Міжнародної науково-технічної конференції, 11 – 12 жовтня 2017 р., м. Тернопіль. – Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя, 2017. – С. 30 – 31.
Серія/номер: УДК 664.863;
Короткий огляд (реферат): Українська мова Мета роботи полягала у проведенні експертної оцінки соків та нектарів українського виробництва. Експертна оцінка за органолептичними (зовнішній вигляд, смак та аромат) та фізико-хімічними (вміст вітаміну С, титрована кислотність) показниками була проведена студентами групи 3БХП напряму підготовки 6.051702 – технологічна експертиза та безпека харчової продукції Херсонського національного технічного університету. Російська мова Цель работы заключалась в проведении экспертной оценки соков и нектаров украинского производства. Экспертная оценка по органолептическим (внешний вид, вкус и аромат) и физико-химическим (содержание витамина С, титруемая кислотность) показателям была проведена студентами группы 3БХП направления подготовки 6.051702 – технологическая экспертиза и безопасность пищевой продукции Херсонского национального технического университета. Англійська мова The purpose of the work was to conduct an expert assessment of Ukrainian juices and nectars. An expert assessment on organoleptic (appearance, taste and aroma) and physicochemical (vitamin C content, titratable acidity) indicators was carried out by students of the 3BHP group of training area 6.051702 - technological expertise and food safety of the Kherson National Technical University.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/233
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.