Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/237
Название: | Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів |
Другие названия: | Исследование возможности применения плодов йошты в качестве источника антоцианов Study of the possibility of fruits of jost as source of anthocyans |
Авторы: | Салєба, Л. В. Салеба, Л. В. Saleba, L. V. Сарібєкова, Д. Г. Куник, О. М. |
Ключевые слова: | харчові барвники антоціани плоди йошти екстракція фізико-хімічні властивості пищевые красители антоцианы плоды йошты экстракция физико-химические свойства food coloring anthocyanins berries Jost extraction physicochemical properties |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Салєба Л. В. Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів / Л. В. Салєба, Д. Г. Сарібєкова, О. М. Куник // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2017. – №1. – С. 136 – 142. |
Серия/номер: | УДК 633.863.9 : 634.721; |
Краткий осмотр (реферат): | Українська мова Представлені результати визначення можливості застосування плодів йошти у якості джерела антоціанів. Визначено умови екстрагування природного антоціанового барвника з плодів йошти, його органолептичні та фізико-хімічні властивості. На підставі отриманих результатів проведена оптимізація запропонованої технології отримання антоціанів. Російська мова Представлены результаты определения возможности применения плодов йошты в качестве источника антоцианов. Определены условия экстрагирования природного антоцианового красителя из плодов йошты, его органолептические и физико-химические свойства. На основании полученных результатов проведена оптимизация предложенной технологии получения антоцианов. Англійська мова The results determine the suitability of Jost fruit as a source of anthocyanins. The conditions for the extraction of natural anthocyanins pigment from Jost berries, its organoleptic and physico-chemical properties. Based on these results the optimization of the proposed technology of anthocyanins. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/237 |
ISSN: | 2078-4481 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Салєба Л.В. Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів.pdf | 504.62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.