Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чабанова, Н. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T09:08:06Z | - |
dc.date.available | 2020-11-03T09:08:06Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Чабанова Н. Р. Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Чабанова Н. Р. ; наук. керівник д.т.н., професор Сарібєкова Д. Г. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 90 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242 | - |
dc.description | Кваліфікаційна робота бакалавра | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою роботи – є ознайомлення з визначенням показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій. В роботі докладно розглянуто безпеку харчової сировини та продуктів харчування в Україні, роль технологічної експертизи харчової продукції, характеристику нерафінованих олій, якість, обладнання та контроль виробництва нерафінованих олій. Наведено функціонування технології виробництва рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | нерафінована олія | uk_UA |
dc.subject | технології виробництва | uk_UA |
dc.title | Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом Чабанова Н.Р. 4БХП.pdf | 337.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.