Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242
Назва: Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини
Автори: Чабанова, Н. Р.
Ключові слова: безпека
якість
нерафінована олія
технології виробництва
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Чабанова Н. Р. Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Чабанова Н. Р. ; наук. керівник д.т.н., професор Сарібєкова Д. Г. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 90 с.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи – є ознайомлення з визначенням показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій. В роботі докладно розглянуто безпеку харчової сировини та продуктів харчування в Україні, роль технологічної експертизи харчової продукції, характеристику нерафінованих олій, якість, обладнання та контроль виробництва нерафінованих олій. Наведено функціонування технології виробництва рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій.
Опис: Кваліфікаційна робота бакалавра
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Чабанова Н.Р. 4БХП.pdf337.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.