Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242
Назва: | Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини |
Автори: | Чабанова, Н. Р. |
Ключові слова: | безпека якість нерафінована олія технології виробництва |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Чабанова Н. Р. Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Чабанова Н. Р. ; наук. керівник д.т.н., професор Сарібєкова Д. Г. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 90 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи – є ознайомлення з визначенням показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій. В роботі докладно розглянуто безпеку харчової сировини та продуктів харчування в Україні, роль технологічної експертизи харчової продукції, характеристику нерафінованих олій, якість, обладнання та контроль виробництва нерафінованих олій. Наведено функціонування технології виробництва рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій. |
Опис: | Кваліфікаційна робота бакалавра |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом Чабанова Н.Р. 4БХП.pdf | 337.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.