Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242
Название: Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини
Авторы: Чабанова, Н. Р.
Ключевые слова: безпека
якість
нерафінована олія
технології виробництва
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Чабанова Н. Р. Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Чабанова Н. Р. ; наук. керівник д.т.н., професор Сарібєкова Д. Г. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 90 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи – є ознайомлення з визначенням показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій. В роботі докладно розглянуто безпеку харчової сировини та продуктів харчування в Україні, роль технологічної експертизи харчової продукції, характеристику нерафінованих олій, якість, обладнання та контроль виробництва нерафінованих олій. Наведено функціонування технології виробництва рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій.
Описание: Кваліфікаційна робота бакалавра
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Диплом Чабанова Н.Р. 4БХП.pdf337.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.