Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/331
Название: Формування підприємницького потенціалу промислового підприємства (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод»)
Авторы: Печерська, С. О.
Ключевые слова: підприємницький потенціал
складові
хлібопекарська галузь
комплексна оцінка
якісна оцінка рівня
напрями формування
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Печерська, С. О. Формування підприємницького потенціалу промислового підприємства (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. О. Печерська ; наук. керівник д.е.н., професор Ю. О. Джерелюк. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 104 с.
Краткий осмотр (реферат): В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було узагальнено наукові підходи до розгляду поняття «підприємницький потенціал» підприємства в економічній науці; досліджено складові підприємницького потенціалу підприємства; наведено методичні підходи до комплексної оцінки підприємницького потенціалу промислового підприємства; досліджено вплив сучасних тенденції розвитку ринку на підприємницький потенціал підприємств хлібопекарської галузі; надано характеристику фінансово-економічним показникам підприємства як основи визначення підприємницького потенціалу; проведено оцінювання складових та надано комплексну оцінку рівня підприємницького потенціалу підприємства; економічно обґрунтовано напрями формування підприємницького потенціалу промислового підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/331
Располагается в коллекциях:Спеціальність 073 Менеджмент



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.