Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/331
Название: | Формування підприємницького потенціалу промислового підприємства (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод») |
Авторы: | Печерська, С. О. |
Ключевые слова: | підприємницький потенціал складові хлібопекарська галузь комплексна оцінка якісна оцінка рівня напрями формування |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Печерська, С. О. Формування підприємницького потенціалу промислового підприємства (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / С. О. Печерська ; наук. керівник д.е.н., професор Ю. О. Джерелюк. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 104 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було узагальнено наукові підходи до розгляду поняття «підприємницький потенціал» підприємства в економічній науці; досліджено складові підприємницького потенціалу підприємства; наведено методичні підходи до комплексної оцінки підприємницького потенціалу промислового підприємства; досліджено вплив сучасних тенденції розвитку ринку на підприємницький потенціал підприємств хлібопекарської галузі; надано характеристику фінансово-економічним показникам підприємства як основи визначення підприємницького потенціалу; проведено оцінювання складових та надано комплексну оцінку рівня підприємницького потенціалу підприємства; економічно обґрунтовано напрями формування підприємницького потенціалу промислового підприємства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/331 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 073 Менеджмент |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Печерська С.О. Формування підприємницького потенціалу промислового підприємства.pdf | 385.01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.