Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/333
Название: Забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин»)
Авторы: Вітовщик, П. Ю
Ключевые слова: управління персоналом
готельно-ресторанна галузь
методи управління
ефективність
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Вітовщик, П. Ю. Забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. Ю. Вітовщик ; наук. керівник доц., к.е.н. Овчинникова М. О. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 113 с.
Краткий осмотр (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретико-методичних та практичних аспектів забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу. Розглянуто теоретичні засади управління персоналом закладів гостинності. Досліджено стан управління персоналом ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин», здійснено оцінку ефективності управління персоналом закладу. Надано практичні рекомендації щодо підвищення ефективності управління персоналом досліджуваного готельно-ресторанного комплексу
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/333
Располагается в коллекциях:Спеціальність 073 Менеджмент



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.