Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/333
Название: | Забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин») |
Авторы: | Вітовщик, П. Ю |
Ключевые слова: | управління персоналом готельно-ресторанна галузь методи управління ефективність |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Вітовщик, П. Ю. Забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. Ю. Вітовщик ; наук. керівник доц., к.е.н. Овчинникова М. О. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 113 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретико-методичних та практичних аспектів забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу. Розглянуто теоретичні засади управління персоналом закладів гостинності. Досліджено стан управління персоналом ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин», здійснено оцінку ефективності управління персоналом закладу. Надано практичні рекомендації щодо підвищення ефективності управління персоналом досліджуваного готельно-ресторанного комплексу |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/333 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 073 Менеджмент |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вiтовщик П.Ю. Забезпечення ефективного управлiння персоналом готельно-ресторанного комплексу.pdf | 451.89 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.