Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/621
Название: Розробка програми для системи документообігу кафедри програмних засобів і технологій
Авторы: Остафі, В. В.
Ключевые слова: база даних
інтерфейс
створення документів
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Остафі, В. В. Розробка програми для системи документообігу кафедри програмних засобів і технологій : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Остафі В. В. ; наук. керівник доц., к.т.н., Огнєва О. Є. - Херсон : ХНТУ, 2021.- 80 с.
Краткий осмотр (реферат): Дана кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена для створення програми для системи документообігу кафедри програмних засобів і технологій»» є дослідження технології зберігання та створення документів за допомогою шаблонів. У зв’язку з впливом постійних змін та стрімким розвитком інформаційних технологій, дана тема потребує постійних досліджень та детального аналізу. Створення додатку для документообігу кафедри ПЗ і Т. Аналіз та узагальнення інформації про існуючі додатки документообігу (їх структури, інформаційної наповненості, дизайну); теоретичний аналіз та узагальнення інформаційних джерел з тематики створення сайтів та екологічного направлення. Розробка додатку для автоматизації роботи співробітників кафедри, що включає оперативний пошук документів та їх створення та отримання достовірної та своєчасної інформації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/621
Располагается в коллекциях:Спеціальність 121 Інженерія програмного забезпечення



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.