Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/754
Название: Податкова система України: етапи становлення та напрями розвитку (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі)
Авторы: Ласкава, Н. В.
Ключевые слова: оподаткування
податкова система
прямі та непрямі податки
місцеві бюджети
доходи
бюджетна політика
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Ласкава, Н. В. Податкова система України: етапи становлення та напрями розвитку (на матеріалах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Н. В. Ласкава ; наук керівник к.е.н., доц. ЧижоваТ. В. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 85 с.
Краткий осмотр (реферат): В результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра було досліджено теоретичну базу стосовно процесів становлення, розвитку, функціонування та реформування податкової системи України з урахуванням досвіду вітчизняної та зарубіжної практики. Розроблено модель і проведено рішення задачі на ЕОМ. Проаналізовано структуру та динаміку податкових надходжень до Державного бюджету України. Запропоновано напрями вдосконалення податкової системи, які направлені на підвищення ефективності управління податковою системою України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/754
Располагается в коллекциях:Спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.