Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/826
Название: | Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробстві |
Другие названия: | Исследование эффективности применения криообработки в виноделии Research of efficiency of application of cryoprocessing in winemaking |
Авторы: | Мамай, О. І. Мамай, О. И. Mamai, О. І. Кузьміна, Т. О., Білоконь, О. І. |
Ключевые слова: | технології виробництва столових вин застосування кріообробки виноматеріалів |
Дата публикации: | сен-2020 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Мамай, О. І. Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробстві / О. І. Мамай, Т. О. Кузьміна, О. І. Білоконь // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : книжкове вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 74-77. |
Серия/номер: | УДК 663.252. 31; |
Краткий осмотр (реферат): | Дослідження впливу кріобробки столових вин на їх фізико-хімічні, органолептичні показники і розливостійкість є актуальним.Мета роботи – вдосконалення технології виробництва столових вин із застосуванням кріовпливу. Завдання досліджень: - дослідити вплив заморожування на зміну хімічного складу столових білих і червоних виноматеріалів; - оцінити вплив кріодії на органолептичні показники столових білих і червоних виноматеріалів; - дослідити вплив холоду на стійкість столових виноматеріалів до біологічних помутнінь; - удосконалити технологію столових білих і червоних вин застосовуючи кріовплив. Наукова новизна. Науково обґрунтована доцільність та ефективність застосування кріообробки столових білих і червоних виноматеріалів для поліпшення їх якості і досягнення розливостійкості. Як об'єкти досліджень використовували білі та червоні столові виноматеріали і вина, приготовані з винограду білих сортів (Аліготе, Ркацителі) та червоного сорту – Каберне, які ростуть в південних регіонах України (Херсонщина, Миколаївщина). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/826 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мамай О.І. Дослідження ефективності застосування кріообробки у.pdf | 154.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.