Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/851
Title: | Дослідження способів підвищення якості винних дистилятів. |
Other Titles: | Исследование способов повышения качества виновных дистиллятов. Research of ways to improve the quality of wine distillates. |
Authors: | Мамай, О. І. Мамай, О. И. Mamai, О. І. Ковалевський, К. А. Журавльов, В. О. |
Keywords: | вичавки виноградні суслові дріжджові осади перегонка спирт-сирець фракціонування винні дистиляти выжимки виноградные сусловые дрожжевые осадки перегонка спирт-сырец фракционирование должны дистилляты grape pomace wort yeast sediments distillation crude alcohol fractionation wine distillates |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С. |
Citation: | Мамай, О. І. Дослідження способів підвищення якості винних дистилятів / О. І. Мамай, К. А. Ковалевський, В. О. Журавльов // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 55-62. |
Series/Report no.: | УДК 663.26; |
Abstract: | Проведені дослідження хімічного складу сировини для виробництва винних дистилятів, досліджено хімічний склад спирту-сирцю, отриманого з різних видів сировини. Встановлено оптимальну тривалість перегонки, а також параметри фракціонування спирту-сирцю для виробництва високоякісних винних дистилятів. Проведены исследования химического состава сырья для производства винных дистиллятов, исследован химический состав спирта-сырца, полученного из разных видов сырья. Установлена оптимальная продолжительность перегонки, а также параметры фракционирования спирта-сырца для производства высококачественных винных дистиллятов. Studies of the chemical composition of raw materials for the production of wine distillates, the chemical composition of raw alcohol obtained from different types of raw materials. The optimal duration of distillation, as well as the parameters of fractionation of raw alcohol for the production of high quality wine distillates. |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/851 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мамай О. І. Дослідження способів підвищення якості винних.pdf | 196.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.