Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/851
Назва: Дослідження способів підвищення якості винних дистилятів.
Інші назви: Исследование способов повышения качества виновных дистиллятов.
Research of ways to improve the quality of wine distillates.
Автори: Мамай, О. І.
Мамай, О. И.
Mamai, О. І.
Ковалевський, К. А.
Журавльов, В. О.
Ключові слова: вичавки виноградні
суслові
дріжджові осади
перегонка
спирт-сирець
фракціонування
винні дистиляти
выжимки виноградные
сусловые
дрожжевые осадки
перегонка
спирт-сырец
фракционирование
должны дистилляты
grape pomace
wort
yeast sediments
distillation
crude alcohol
fractionation
wine distillates
Дата публікації: 2020
Видавництво: Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С.
Бібліографічний опис: Мамай, О. І. Дослідження способів підвищення якості винних дистилятів / О. І. Мамай, К. А. Ковалевський, В. О. Журавльов // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 55-62.
Серія/номер: УДК 663.26;
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження хімічного складу сировини для виробництва винних дистилятів, досліджено хімічний склад спирту-сирцю, отриманого з різних видів сировини. Встановлено оптимальну тривалість перегонки, а також параметри фракціонування спирту-сирцю для виробництва високоякісних винних дистилятів. Проведены исследования химического состава сырья для производства винных дистиллятов, исследован химический состав спирта-сырца, полученного из разных видов сырья. Установлена оптимальная продолжительность перегонки, а также параметры фракционирования спирта-сырца для производства высококачественных винных дистиллятов. Studies of the chemical composition of raw materials for the production of wine distillates, the chemical composition of raw alcohol obtained from different types of raw materials. The optimal duration of distillation, as well as the parameters of fractionation of raw alcohol for the production of high quality wine distillates.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/851
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мамай О. І. Дослідження способів підвищення якості винних.pdf196.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.