Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/873
Название: Дослідження та удосконалення засобів енергозбереження у промислових пральних машинах
Авторы: Темрієнко, В. В
Ключевые слова: дослідження
удосконалення
енергозбереження
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Темрієнко, В. В. Дослідження та удосконалення засобів енергозбереження у промислових пральних машинах: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / В. В. Темрієнко ; наук керівник доц., д.т.н., Дмитрієв Д. О. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 47с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі на основі розгляду основних типів і характеристик промислових центрифуг, аналізу напрямків підвищення енергоефективності обладнання, опису конструкції та технічні характеристики прототипу, проведені розрахунки геометричних параметрів ротора центрифуги, основних кінематичних характеристик, силовий розрахунок при нерівномірному завантаженні ротора, визначенно потрібну потужності на валу ротора в період усталеного обертання. Також на основі аналізу та визначання дослідження структури енергоспоживання та заходів енергозбереження запропонована схема повторного використання єнергії енерціі ротора для його розгону в наступному циклі роботи центрифуги.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/873
Располагается в коллекциях:Спеціальність 133 Галузеве машинобудування



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.