Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/940
Название: Удосконалення маркетингової діяльності підприємства індустрії гостинності (на матеріалах ФОП Бутенко Д.В.)
Авторы: Фесюн, Д. П.
Ключевые слова: маркетингова діяльність
індустрія гостинності
ресторанне господарство
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Фесюн, Д. П. Удосконалення маркетингової діяльності підприємства індустрії гостинності (на матеріалах ФОП Бутенко Д. В.) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. П. Фесюн ; наук керівник доц., к.т.н. Олійник Н. М. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 116 с.
Краткий осмотр (реферат): В кваліфікаційній роботі магістра розкрито теоретичні основи маркетингової діяльності підприємства індустрії гостинності. Проаналізовано стан ресторанного господарства України як складника індустрії гостинності. Виконано дослідження маркетингового середовища ресторану «Хряк» ФОП Бутенко Д.В. Обґрунтовано доцільність реалізації програми заходів щодо удосконалення маркетингової діяльності підприємства індустрії гостинності ФОП Бутенко Д.В.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/940
Располагается в коллекциях:Спеціальність 051 Економіка



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.