Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/945| Title: | Удосконалення системи обслуговування клієнтів на підприємстві в умовах формування його інноваційного середовища (на матеріалах ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент») | 
| Authors: | Яник, Я. О. | 
| Keywords: | готельна мережа готельний продукт інтеграційні процеси підприємництва франчайзинг механізм першокласного сервісу конфіденційність | 
| Issue Date: | 2021 | 
| Publisher: | ХНТУ | 
| Citation: | Яник, Я. О. Удосконалення системи обслуговування клієнтів на підприємстві в умовах формування його інноваційного середовища (на матеріалах ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Я. О. Яник ; наук. керівник доц., к. е. н. Глинська А. Є. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 92 с. | 
| Abstract: | Робота присвячена дослідженню теоретичних положень та розробці методичних рекомендацій щодо функціонування системи обслуговування клієнтів на підприємстві в умовах формування його інноваційних змін. В роботі увага приділяється сутності дифузної моделі функціонування готельної мережі та можливість її інтеграції у діяльність готельної індустрії за рахунок механізмів першокласного сервісу. Проаналізовано основні показники діяльності готельного підприємства та визначено вплив на рівень конкурентоспроможності фінансового, кадрового та маркетингового розвитку. В третій частині розроблено заходи щодо формування механізму системи обслуговування клієнтів готельного підприємства в його інноваційній формації, визначено економічний ефект прибутку для забезпечення клієнтооборотності з урахуванням екологічної ініціативи. | 
| URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/945 | 
| Appears in Collections: | Спеціальність 073  Менеджмент | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Яник Я.О. Удосконалення системи обслуговування клієнтів на підприємстві в умовах формування його інноваційного середовища.pdf | 156.97 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

