Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/976
Название: Підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства (на матеріалах ФОП «All Tours»)
Авторы: Кравченко, Є. Є.
Ключевые слова: діяльність підприємства
послуги
конкурентоспроможність
шляхи підвищення конкурентоспроможності
Дата публикации: 2021
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Кравченко, Є. Є. Підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства (на матеріалах ТА «ALL Tours») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Є. С. Кравченко ; наук. керівник доц., к.е.н. Воскресенська О. Є. – Херсон : ХНТУ, 2021. –100с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота магістра присвячена науковому обґрунтуванню шляхів підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства. У роботі розглянуто теоретичні основи забезпечення конкурентоспроможності діяльності туристичних підприємств. Висвітлено методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств туристичної галузі. Досліджено стан та перспективи розвитку туризму в умовах світової пандемії. Проведено аналіз рівня конкурентоспроможності досліджуваного підприємства. Надано рекомендації щодо підвищення рівня конкурентоспроможності ФОП «All Tours».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/976
Располагается в коллекциях:Спеціальність 073 Менеджмент



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.