DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори Куник, А. Н.
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Study of the content of fat-soluble vitamins in the composition of unrefined vegetable oil | Kunik, A.N.; Куник О.М.; Куник, А. Н.; Saribekova, D.G.; Chabanova, N.R. |
2020 | Дослідження впливу виду пакування на термін придатності питного пастеризованого молока | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Морозова, О.М.; Сарібєкова, Д.Г. |
2017 | Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництва | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Салєба, Л. В.; Куриленко, Т, |
2018 | Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г. |
2020 | Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Яловенко, К.О. |
2016 | ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г. |
2016 | ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г. |